Skede til træsværd

Smuk skede til træsværd udformet i et elegant design. Skeden er udarbejdet i hørgjord, som er meget slidstærkt. Skeden er udformet i et enkelt design, så det giver en ideel bæring til kroppen for både drenge og piger, der har legetøjssværdet.

Skeden er til opbevaring og transport af træsværdet. Skeden kan også opbevare øsken.

Skeden er historisk inspireret og kan bruges af børn i alle aldre, da det er onesize.

Produktbeskrivelse

I middelalderen bar vikingerne deres våben i skeden, som gjorde det let at transportere og opbevare deres våben ikke mindst at kunne anvende flere våben i kamp. Det får det lille barn også mulighed for med denne fine skede både til legetøjssværdet og til øksen.

Dimensioner: Skeden måler og er i onesize.

Materiale: Hørgjord.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa, der ønsker at gøre det let for børn at lege kreativt ude i rollelege, rollespil og leg med legetøjsvåben i træ på græsplænen.

Læs mere og køb produktet i shoppen her.