Bardunstrammer m/kærv

30,00 kr.

Håndlavet, enkel og funktionel bardunstrammer i egetræ med kærv til at stramme barduner til vikingetelte, middelaldertelte, rollespilstelte og reenactment telte eller blot til teltet på festival, campingpladsen eller i haven.

Bardunstrammeren er uundværlig, når du vil sætte telt op og gerne vil sikre, at teltet bliver stående og står lige. Når du bestiller med kærv, er du sikker på, at snoren til teltet bliver låst fast og ikke ”giver sig”.

Du kan få bardunstrammeren i natur eller sort. Skriv venligst i kommentarfeltet, når du bestiller, hvilke type du ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

Bardunstrammeren er håndlavet i naturligt egetræ fra Himmelbjergegnens skove.

Når du skal sætte telt op, uanset om det er telte fra middelalderen og vikingetiden eller et almindeligt telt, er det helt afgørende, at teltet står stabilt, sikkert og lige. Du kan kun bruge teltet optimalt, når det er strammet op. Bardunstrammeren er derfor helt uundværlig, når du deltager i middelaldertræf, skal på camping eller festival og vil være sikker på, at teltet bliver stående.

Når du bestiller med kærv, er det til de steder på teltet, hvor der er behov for, at teltet skal stå helt fast, idet kærven fungerer som en lås. Du strammer blot bardunsnoren rundt om bardunstrammeren og ind i låsehakket. Herved flytter snoren sig ikke, men holdes fast i låseøjet.

Dimensioner: Bardunstrammer med kærv måler 20 cm. i højden.

Træsort: Eg.

Farve: Natur eller sort.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa med henblik på at skabe sikkerhed, stabilitet og funktionalitet, når du skal sætte telte op, uanset om det er ved et vikingetræf, på camping eller til festival.

DEL DETTE: