Bardunstrammer u/kærv

25,00 kr.

Håndlavet, enkel og funktionel bardunstrammer i egetræ uden kærv til at stramme barduner til vikingetelte, middelaldertelte, rollespilstelte og reenactment telte eller blot til teltet på festival, campingpladsen eller i haven.

Bardunstrammeren er uundværlig, når du vil sætte telt op og gerne vil sikre, at teltet bliver stående og står lige.

Du kan få bardunstrammeren i natur eller sort. Skriv venligst i kommentarfeltet, når du bestiller, hvilke type du ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

Bardunstrammeren er håndlavet i naturligt egetræ fra Himmelbjergegnens skove.

Når du skal sætte telt op, uanset om det er telte fra middelalderen og vikingetiden eller et helt almindeligt telt, er det helt afgørende, at teltet står stabilt, sikkert og lige. Du kan kun bruge teltet optimalt, når det er strammet op. Bardunstrammeren er derfor helt uundværlig, når du deltager i middelaldertræf, skal på camping eller festival og vil være sikker på, at teltet bliver stående.

Når du bestiller uden kærv, er det til de steder på teltet, hvor der er behov for fleksibilitet, og hvor det ikke er nødvendigt at have en lås på snoren til teltet, men derimod hvor det er vigtigt, at teltet har fleksibilitet.

Dimensioner: Bardunstrammer uden kærv måler 14 cm. i højden.

Træsort: Eg.

Farve: Natur eller sort.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa med henblik på at skabe sikkerhed, stabilitet og funktionalitet, når du skal sætte telte op, uanset om det er ved et vikingetræf, på camping eller til festival.

DEL DETTE: