Bund til bageform

120,00 kr.

Bund i rustfri stål til stilsikker bageform i bøg, der bevarer brødets smag, så du trygt kan bage brød i årevis med sikkerhed for, at dit brød bliver lækkert, velsmagende og holder formen.

Bageformen sikrer, at brødet ikke ændrer karakter og påvirker ikke smagen, som det er set med fx forme i metal. Det er særligt aktuelt, hvis du bager brød med surdej eller dej, der er langtidshævet. Her vil du kunne opleve forskel på dit brød, når du har bagt det i en bageform af træ.

Det anbefales at bruge bunden, når du bager rugbrød, som er flydende. Her sikrer bunden, at brødet ikke flyder ud.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Bunden i rustfrit stål passer fuldstændig til bageformen i træ, som er produceret i eget værksted af bøgetræ fra Himmelbjergegnens skove.

Træbageformen er anvendt af brødfolk og kendte kokke, når de bager brød, fordi en bageform i træ er en måde at sikre den rustikke karakter i brødet, og gør brødet mere velsmagende.

Brødet klistrer ikke til formen men kan let og enkelt løsnes med en paletkniv i siderne fra formen og i bunden af rustfri stål.

Håndvask anbefales.

Dimensioner: L: 30 cm. B: 9,2 cm. H: ???? cm.

Materiale: Rustfri stål.

Design: Bund til bageformen er udviklet og designet af Niels Wraa, der elsker at bage rugbrød og hvidt brød, der er langtidshævet.

Du kunne også være interesseret i...