Citruspresser

60,00 kr.

Funktionel, elegant og effektiv citruspresser i ask, der giver hver en dråbe af citronen eller appelsinen, og intet går til spilde.

Denne enkle citruspresser er så effektiv og let at betjene, at du kommer til at elske at bruge den hver gang, du presser citron-, appelsin- eller grapesaft. Citruspresseren ligger godt i hånden.

Citruspresseren er ideel både til eget brug, når du presser citroner, appelsiner eller grapefrugt, eller som en værtindegave til hende eller ham, der har alt.

Kategori:

Beskrivelse

Citruspresseren er udformet i træ fra Himmelegnens skove med vægt på funktionalitet. Det skal være let at presse citroner, appelsiner og grapefrugt. Denne enkle presser gør det let og effektivt at håndtere frugter, som du ønsker at presse saften ud af. Tilmed sikrer den, at du får al saften med og ikke en dråbe, går til spilde.

Presseren er let at betjene. Du presser blot presserens hoved ned i citronen, appelsinen eller grapefrugten, hvorved alt saften presses ud og ned i skålen, glasset eller gryden.

Køkkenredskaber i træ er et meget hygiejnisk materiale til køkkenet. Undersøgelser har vist, at træ er et af de materialer, hvor bakterier har de ringeste levevilkår.

Dimensioner: H: 13 cm. D: 3,5 cm.

Træsort: Ask.

Design: Citruspresseren er udviklet og designet af Niels Wraa, fordi han oplevede, at al saften ikke blev anvendt, når han pressede citroner, appelsiner eller grapefrugt med en almindelig presser.

DEL DETTE: