Kort armbrøst

200,00 kr.

Original designet lille armbrøst udført i asketræ til de helt små allerede fra 2½ år, der gerne vil prøve kræfter med et sjovt legetøj, når de skal lære, hvordan de kan bruge deres motorik.

De helt små får efter få gange hurtigt lært, hvordan de skal betjene den korte armbrøst. Legen med armbrøsten stimulerer børns nysgerrighed og udfordrer deres motoriske sanser. De udvikler sig motorisk og styrker deres tro på egne evner.

Armbrøsten fungerer med elastik og korkpropper som ammunition. Armbrøsten er derfor uskadelig som skydevåben, men fantastisk til at øve øje-hånd koordination og motorikken. Der er mange timers sjov leg i armbrøsten og kontant afregning, fordi ”øvelsens resultat” vises med det samme: ”Ramte jeg målet eller ej?”.

Armbrøsten er let i vægt, og derfor også nem at anvende for de helt små. Det er både sjovt, lærerigt og udfordrende at lege med armbrøsten, som udfordrer barnets lyst til at prøve kræfter af, når der skal sigtes mod mål, skydes dåser ned i konkurrencer med kammerater, eller når barnet leger selv.

Kategorier: ,

Beskrivelse

Armbrøsten er patenteret designer legetøj for børn 2½ år udført i asketræ fra Himmelbjergegnens skove.

Den lille armbrøst er særlig designet til de helt små børn, som allerede fra 2½ år efter få gange kan betjene den. De udvikler deres motorik og får styrket troen på egne evner, hvilket giver dem mod på at prøve kræfter med mere.

Den lille armbrøst er velegnet til de små børn, men kan naturligvis også bruges til de større drenge og piger, der vil skyde til mål eller som et ufarligt ”skydevåben” ved rolleleg, rollespil eller leg i haven. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Børnene kan sætte bøtter eller dåser op og afholde skydekonkurrencer på græsplænen.

Armbrøst er et håndskydevåben til leg for børn primært ude. Den er let at betjene for den lille hånd, og barnet kan hurtigt lade den igen med korkpropper og affyre elastikken. Der er mange timers kreativ leg, der stimulerer børns fantasi og forestillingsevne.

Dimensioner: L: 65 cm. B: 64 cm. (udspændt bue).

Træsort: Ask.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa og patenteret som et unikt stykke legetøj, der fanger børn i alle aldre med henblik på at styrke børns udvikling og lyst til at stimulere egen fri fantasi og naturlig leg. Det særlige ved den lille armbrøst er, at her kan selv de helst små drenge og piger allerede fra 2½ år være med.

DEL DETTE:

Du kunne også være interesseret i...