Lanterne stor

300,00 kr.

Håndlavet, æstetisk og funktionel lanterne i naturtræ til store fyrfadslys, bloklys og kronelys, der lyser op som en autentisk lanterne fra vikingetiden. Brug den som lyskilde og hyggebelysning på terrassen, i haven eller udenfor ved sommerhuset og campingvognen.

Denne smukke og meget enkle lanterne i træ er designet ud fra principper om funktionalitet og udnyttelse af stearinlysets kraft til at lyse op og skabe hyggebelysning.

Lanternen er designet således, at materialerne understøtter lyskilden ved, at alt lyset reflekteres ud gennem folien, der er inspireret fra de oprindelige lanterner med folier af blærer fra middelalderen. Lanternen er enkel at betjene og rengøre, da den betjenes nedefra ved et enkelt drej.

Det er den perfekte værtindegave eller gave til den, der har alt. Lanternen fås i naturfarve eller sort. Notér venligst i meddelelsesfeltet, hvilken farve du ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

Lanternen er håndlavet i naturtræ fra Himmelbjergegnens skove. Den er designet i materialer og med et unikt, funktionelt design, som gør det muligt at anvende den udendørs både som belysning og til at skabe en hyggelig stemningsbelysning, når I griller og hygger jer i haven eller på ferie med campingvogn og i sommerhuset.

Lanternen er udformet med et autentisk udtryk fra vikingetiden, og har en folie, som omslutter lanternen, designet som de oprindelige lanterner af træ og blæremateriale. Denne funktionalitet sikrer, at lyskilden bliver reflekteret, så mest muligt lys fra stearinlyset bliver synligt og lyser op der, hvor du placerer lanternen. Folien omkring lanternen sikrer, at stearinlyset ikke pustes ud, selvom det blæser.

Lanternen er enkel at betjene og rengøre, da lyskilden i form af et almindeligt fyrfadslys er placeret i en form, der ved et enkelt drej adskiller lyskilde og lanterne. Designet i bunden af lanternen sikrer, at du ikke brænder fingrene, når du skal tænde stearinlyset eller let spilder stearin. Det er således let at udskifte nye fyrfadslys i lanternen blot ved et enkelt drej.

Dimensioner: Den store lanterne måler 27 cm. i højden og 16 cm. i dybden og bredden.

Lyskilde: Store fyrfadslys, bloklys og kronelys.

Træsort: Naturtræ.

Farve: Natur eller sort.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa med henblik på at bevare de gamle traditioner og bringe det oprindelige ind i det moderne liv. Niels Wraa har en kærlighed for træ og lys, hvor træet får en særlig glød, når det anvendes som lyskilde. Folien er særskilt designet af en italiensk virksomhed udvalgt til opgaven.

DEL DETTE: