Pandekagevender

75,00 kr.

Funktionel paletkniv i kirsebær, eg og ask særligt designet til at bevare pandekagerne intakte, når du vender dem, fordi pandekager smager meget bedre, når de er hele og kan rulles med lige det tilbehør, du og dit barn elsker.

Pandekagevenderen har en speciel udformning, som sikrer, at du eller dit barn ikke ødelægger pandekagerne, når I vender dem. På denne måde kan du være sikker på, at pandekagerne bliver intakte.

Køkkenredskaber i træ er et meget hygiejnisk materiale til køkkenet.

Vælg mellem kirsebær, eg og ask. Notér venligst i meddelelsesfeltet, når du bestiller denne vare, hvilken træsort du ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

Pandekagevenderen er udformet i kirsebær, eg eller ask fra Himmelbjergegnens skove. Pandekagevenderen er udformet således, at den kan komme ind under hele pandekagen og vende denne med et enkelt tag. Det sikrer, at alle pandekager er hele og netop kan rulles efterfølgende med sukker, syltetøj og is til børnene.

Køkkenredskaber i træ er et meget hygiejnisk materiale til køkkenet. Undersøgelser har vist, at træ er et af de materialer, hvor bakterier har de ringeste levevilkår.

Dimensioner: L: 32 cm. B: 4,3 cm.

Træsort: Kirsebær, eg og ask.

Design: Pandekagevenderen er udformet og designet af Niels Wraa med en kærlighed for hygiejniske og organiske køkkenredskaber, da han som weekendfar for sin nu 19-årige datter ville bruge tiden til gode oplevelser med hende. De har ofte bagt pandekager sammen, men hun kunne ikke vende pandekagerne selv uden, at pandekagen gik i stykker. Derfor udviklede Niles Wraa denne særlige palet til sin datter og alle andre børn, der elsker pandekager, som er hele.

DEL DETTE: