Pløkkølle

150,00 kr.

Funktionel håndlavet pløkkølle i egetræ til at slå pløkker i til vikingetelte, middelaldertelte, rollespilstelte og reenactment telte.

Pløkkøllen kan anvendes til mange andre formål, hvor du gerne vil bruge en oprindelig kølle eller hammer i træ til at slå ting i jorden, der skal fæstnes. Pløkkøllen er af høj kvalitet og ligger godt i hånden.

Du kan bestille pløkkøllen i enten natur eller sort. Notér venligst i kommentarfeltet, hvad du ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

Pløkkøllen er håndlavet i naturtræ fra Himmelbjergegnens skove. Køllen er særligt designet til at slå pløkker i, og har en god slagkraft.

Når du køber dit vikingetelt, middelaldertelt, rollespilstelt eller reenactment telt, har du brug for, at dit telt står sikkert og stabilt. Med pløkkøllen i naturtræ kan du være sikker på, at du let og ubesværet kan slå pløkker i jorden, så teltet holder og kan modstå vejr og vind.

Pløkkøllen er yderst funktionel, og du kan bruge den til mange andre formål. Den ligger godt i hånden, og er nem at anvende.

Dimensioner: Køllen måler 33 cm. i højden og vejer ca. 800 – 1000 gram.

Træsort: Eg.

Farve: Natur eller sort.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa, der har en kærlighed for middelalderen og vikingetiden. Pløkkøllen er designet efter inspiration fra de oprindelige køller, der blev anvendt i vikingetiden til at slå træpløkker i jorden og sikre, at de kunne modstå vejr og vind.

DEL DETTE: