Træpløk stor

30,00 kr.

Håndlavet træpløk i egetræ til vikingetelte, middelaldertelte, rollespilstelte og reenactment telte. Pløkkerne har en høj stabiliseringsevne for teltet med en sikkerhed for, at pløkken bliver i jorden.

Modsat flere andre pløkker har disse træpløkker den funktion, at jo længere du slår dem i, jo større modstand får de. Det sikrer funktionaliteten af pløkkerne og giver en sikkerhed for, at teltet bliver stående.

Du kan bestille pløkker i enten natur eller sort. Notér venligst i kommentarfeltet, hvad du ønsker.

Kategori:

Beskrivelse

Pløkken er håndlavet i naturligt egetræ fra Himmelbjergegnens skove. Pløkken er særligt designet til at sikre teltets stabilitet og sikkerhed.

Når du køber dit vikingetelt, middelaldertelt, rollespilstelt eller reenactment telt, medfølger der pløkker. Det kan være, at du har købt dit telt på nettet i udlandet og netop ikke vil eller kan bestille ekstra pløkker. Hvis du får brug for ekstra, nye pløkker i træ til dit telt, er det nu muligt at købe disse i Danmark hos Niels Wraa.

Dimensioner: Den store træpløk måler 32 cm. i højden.

Træsort: Eg.

Farve: Natur eller sort.

Design: Designet er udviklet af Niels Wraa, der har en kærlighed for middelalderen og vikingetiden. Mange af hans trævarer er inspireret af idéer fra denne tid med blik på det autentiske og oprindelige kombineret med et moderne funktionelt særpræg.

DEL DETTE: